Резервни делови


Вкупно 10 прикажани артикли: Evolution SwissArmy 85mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Evolution 14
2.3903.E
 од лагер
спореди
1870  ден.
 

EvoWood 10
2.3801.63
 30 денови од нарачка
спореди
2260  ден.
 

EvoWood 17
2.3911.63
 30 денови од нарачка
спореди
3080  ден.
 

Evolution S17
2.3913.E
 30 денови од нарачка
спореди
2150  ден.
 
 

Evolution 23
2.5013.E
 30 денови од нарачка
спореди
2750  ден.
 

EvoGrip 14
2.3903.C
 30 денови од нарачка
спореди
2300  ден.
 

Evolution 28
2.5383.E
 30 денови од нарачка
спореди
4170  ден.
 

EvoGrip 10
2.3803.C
 со нарачка
спореди
1760  ден.
 
 

EvoGrip 11
2.4803.C
 30 денови од нарачка
спореди
1800  ден.
 

Cigar 79
2.5713.E
 30 денови од нарачка
спореди
3280  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.