Резервни делови


Вкупно 45 прикажани артикли: Додатоци
     Производи по страна        во редици преглед 
   

Привезок прстен 26mm
4.1840.26
 од лагер
спореди
30  ден.
 

Привезок прстен 30mm
4.1840
 од лагер
спореди
30  ден.
 
 
   

Футрола за 130mm кожна
4.0505.L
 од лагер
спореди
890  ден.
 

Футрола за 130mm
4.0505.N
 од лагер
спореди
760  ден.
 
 
   

Футрола за 111mm до 3 слоја кожна кафена
4.0537
 1 денови од нарачка
спореди
1070  ден.
 

Футрола за 111mm
4.0822.N
 од лагер
спореди
720  ден.
 
 

Футрола за Swiss Card Кожна
4.0873.L
 од лагер
спореди
620  ден.
   

Футрола за 84mm кожна
4.0636
 од лагер
спореди
480  ден.
   
 
       
 
       
 
 

Оштрило V мал формат
7.8714
 со нарачка
спореди
820  ден.
   

Привезок метален
4.1858
 од лагер
спореди
450  ден.
 
 

Футрола за swisschamp XLT
4.5021.XL
 од лагер
спореди
850  ден.
       
 
       
 
   

Привезок кожен
4.1853
 од лагер
спореди
370  ден.
   
 
       
 

Каталог SwissArmy 2017
9.2101.1
 од лагер
спореди
175  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.