Резервни делови


Вкупно 8 прикажани артикли: Џебни ножеви,оштрило со кочница ,111mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Atlas
0.9033
 од лагер
спореди
3190  ден.
 

Outrider црвен
0.9023
 со нарачка
спореди
2680  ден.
 

WorkChamp
0.9064
 од лагер
спореди
4250  ден.
 

Hunter
0.8873
 од лагер
спореди
2390  ден.
 
 

Hunter OD
0.8873.4
 со нарачка
спореди
2390  ден.
 

Alpineer
0.8823
 со нарачка
спореди
1400  ден.
 

Rucksack
0.8863
 од лагер
спореди
2260  ден.
 

Workchamp XL
0.9064.XL
 1 денови од нарачка
спореди
9590  ден.
 
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.