Резервни делови


Вкупно 19 прикажани артикли: Џебни ножеви,оштрило со кочница,Linerlock 111mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Outrider 0.8513 red
0.8513outrider
 со нарачка
спореди
2990  ден.
 

Forester OH
0.8361.MC
 од лагер
спореди
2390  ден.
 

Work Champ
0.8564
 од лагер
спореди
4500  ден.
 

Alpineer
0.8323
 од лагер
спореди
1400  ден.
 
 

Outrider black
0.8513.3
 60 денови од нарачка
спореди
2990  ден.
 

Locksmith
0.8493.M
 од лагер
спореди
3190  ден.
 

Sentinel OH clip (мазно сечило)
0.8413.M3
 од лагер
спореди
1650  ден.
 

Forester red
0.8363
 од лагер
спореди
2260  ден.
 
 

Forester wood
0.8361.63
 со нарачка
спореди
2680  ден.
 

Trailmaster camouflage
0.8463.MW94
 од лагер
спореди
2470  ден.
 

Trailmaster desert
0.8461.MWC941
 од лагер
спореди
2360  ден.
   
 
 

Rescue tool
0.8623.MWN
 од лагер
спореди
4690  ден.
 

Swiss Soliders knife 08
0.8461.MWCH
 од лагер
спореди
2390  ден.
   
 

Nomad црна боја
0.8353.3
 од лагер
спореди
1860  ден.
 

Trailmaster
0.8463.MW3
 од лагер
спореди
2290  ден.
 

Forester црна боја
0.8363.3
 30 денови од нарачка
спореди
2260  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.