Резервни делови


Вкупно 10 прикажани артикли: Elegant Џебни алатки 74mm и 84mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Excelsior , едно сечило
0.6910
 од лагер
спореди
670  ден.
   

Cadet
0.2601.26
 од лагер
спореди
1540  ден.
 

Excelsior Alox со привезок
0.6901.16
 од лагер
спореди
1340  ден.
 
 

Bakers knife Alox
0.7830.11
 со нарачка
спореди
1340  ден.
 

Cigar Cutter Alox
0.6580.16
 од лагер
спореди
4070  ден.
 

Excelsior Alox
0.6900.16
 30 денови од нарачка
спореди
1340  ден.
 

Executive
0.6603
 30 денови од нарачка
спореди
1930  ден.
 
 

Money Clip Alox
0.6540.16
 30 денови од нарачка
спореди
1930  ден.
 

Ambassador
0.6503
 30 денови од нарачка
спореди
1430  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.