Резервни делови


Вкупно 27 прикажани артикли: Класик 58mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Classic chocolate
0.6223.842
 од лагер
спореди
1100  ден.
 

Classic red
0.6223
 од лагер
спореди
795  ден.
 

Classic black
0.6223.3
 60 денови од нарачка
спореди
795  ден.
 

Signature
0.6225
 20 денови од нарачка
спореди
995  ден.
 
 

Midnite minichamp
0.6386
 50 денови од нарачка
спореди
2720  ден.
 

Classic розе боја
0.6203.Т5
 со нарачка
спореди
795  ден.
 

Classic desert camouflage
0.6223.941
 со нарачка
спореди
995  ден.
 

Classic Alox
0.6221.26
 50 денови од нарачка
спореди
1290  ден.
 
 

Rambler
0.6363
 од лагер
спореди
1260  ден.
 

Classic white
0.6223.7
 60 денови од нарачка
спореди
795  ден.
 

Classic red 0.6203
0.6203
 со нарачка
спореди
795  ден.
   
 

Midnite Manager Ruby
0.6366.T
 со нарачка
спореди
2160  ден.
 

Midnite manager ruby sapphire
0.6366.T2
 со нарачка
спореди
2160  ден.
 

Minichamp classic
0.6385
 од лагер
спореди
2150  ден.
 

Manger Sapphire
0.6365.T2
 со нарачка
спореди
1470  ден.
 
 

Manager Ruby црвена транспарент
0.6365.T
 со нарачка
спореди
1470  ден.
 

Escort
0.6123
 со нарачка
спореди
495  ден.
 

Midnite manager
0.6366
 70 денови од нарачка
спореди
2160  ден.
 

Signature Lite ruby црвена транспарентна
0.6226.T
 30 денови од нарачка
спореди
1640  ден.
 
 

Manager
0.6365
 од лагер
спореди
1490  ден.
 

Signature Ruby црвена транспарентна
0.6225.T
 30 денови од нарачка
спореди
995  ден.
 

Signature Lite SilverTech
0.6226.T7
 30 денови од нарачка
спореди
1790  ден.
 

Signature lite боја сина транспарентна
0.6226.T2
 30 денови од нарачка
спореди
1640  ден.
 
 

Classic signature lite
0.6226
 30 денови од нарачка
спореди
1640  ден.
 

Signature sapphire
0.6225.T2
 30 денови од нарачка
спореди
995  ден.
 

Rally
0.6163
 од лагер
спореди
590  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.