Резервни делови


Вкупно 54 прикажани артикли: Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Huntsman Navy Camouflage
1.3713.942
 со нарачка
спореди
1990  ден.
 

Spartan PS со црни рачки
1.3603.37
 од лагер
спореди
3630  ден.
 

Spartan PS бели рачки
1.3603.3P
 од лагер
спореди
3630  ден.
 

Huntsman desert camouflage
1.3713.941
 од лагер
спореди
1990  ден.
 
 

Compact , со пенкало
1.3405
 од лагер
спореди
2130  ден.
 

Climber црвен транспарент
1.3703.Т
 од лагер
спореди
1590  ден.
 

Tinker deluxe
1.4723
 од лагер
спореди
2420  ден.
 

Spartan , бела боја
1.3603.7
 од лагер
спореди
995  ден.
 
 

Climber camouflage
1.3703.94
 со нарачка
спореди
1790  ден.
 

Huntsman , бела боја
1.3713.7
 од лагер
спореди
1800  ден.
 

Fieldmaster
1.4713
 со нарачка
спореди
1790  ден.
 

Spartan црн
1.3603.3
 со нарачка
спореди
995  ден.
 
 

SwissChamp црвен транспарент
1.6795.T
 со нарачка
спореди
4280  ден.
 

Huntsman ruby
1.3713.T
 со нарачка
спореди
1800  ден.
 

Tinker
1.4603
 од лагер
спореди
990  ден.
 

Hiker
1.4613
 со нарачка
спореди
1180  ден.
 
 

Spartan боја сина транспарент
1.3603.Т2B1
 со нарачка
спореди
995  ден.
 

Spartan црвен транспарент
1.3603.Т
 60 денови од нарачка
спореди
995  ден.
 

Spartan црвена боја
1.3603
 од лагер
спореди
995  ден.
 

Fisherman
1.4733.72
 со нарачка
спореди
1820  ден.
 
 

Angler
1.3653.72
 од лагер
спореди
2270  ден.
   

SwissChamp син транспарент
16795.T2
 со нарачка
спореди
4280  ден.
 

Handyman
1.3773
 15 денови од нарачка
спореди
3290  ден.
 
 

Ranger
1.3763.B1
 со нарачка
спореди
2500  ден.
 

Camper
1.3613
 од лагер
спореди
1230  ден.
 

Mountaineer
1.3743
 со нарачка
спореди
1990  ден.
 

Huntsman камуфлажа текстура
1.3713.94
 од лагер
спореди
1990  ден.
 
 

Huntsman
1.3713
 од лагер
спореди
1800  ден.
 

Huntsman син транспарент
1.3713.T2B1
 од лагер
спореди
1800  ден.
 

CyberTool 41
1.7775.T
 со нарачка
спореди
5790  ден.
 

SwissChamp XLT
1.6795.XLT
 од лагер
спореди
11790  ден.
 
 

Climber син транспарент
1.3703.T2B1
 со нарачка
спореди
1570  ден.
 

SwissChamp XAVT
1.6795.XAVT
 со нарачка
спореди
19990  ден.
 

Traveller Set
1.8726
 со нарачка
спореди
10900  ден.
 

Traveller
1.3705.AVT
 2 денови од нарачка
спореди
10900  ден.
 
 

Traveller Lite
1.7905.AVT
 до 1 ден од нарачка
спореди
6700  ден.
 

Expedition Kit
1.8741.AVT
 30 денови од нарачка
спореди
10900  ден.
 

CyberTool 29
1.7605.T
 30 денови од нарачка
спореди
3770  ден.
 

CyberTool 34
1.7725.T
 30 денови од нарачка
спореди
4990  ден.
 
 

CyberTool Lite
1.7925.T
 30 денови од нарачка
спореди
5990  ден.
 

Huntsman Lite
1.7915.T
 30 денови од нарачка
спореди
3460  ден.
 

Spartan Lite
1.7804.T
 30 денови од нарачка
спореди
2360  ден.
 

SwissChamp hardwood
1.6794.69
 30 денови од нарачка
спореди
5150  ден.
 
 

SwissChamp horn handle
1.6791.68
 30 денови од нарачка
спореди
18800  ден.
 

SwissChamp SilverTech
1.6794.T7
 30 денови од нарачка
спореди
4540  ден.
 

SwissChamp црн
1.6795.3
 30 денови од нарачка
спореди
4280  ден.
 

Explorer
1.6703
 со нарачка
спореди
2140  ден.
 
 

Huntsman SilverTech
1.3713.T7
 со нарачка
спореди
2080  ден.
 

Climber црн
1.3703.3
 60 денови од нарачка
спореди
1590  ден.
 

Climber SilverTech
1.3703.T7
 30 денови од нарачка
спореди
1870  ден.
 

Climber
1.3703
 40 денови од нарачка
спореди
1570  ден.
 
 

Spartan камуфлажен
1.3603.94
 30 денови од нарачка
спореди
1220  ден.
 

Spartan SilverTech
1.3603.T7
 30 денови од нарачка
спореди
1290  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.