Резервни делови


Вкупно 12 прикажани артикли: Оригинал Swiss Army ножеви , мали 84mm
     Производи по страна        во редици преглед 

Watch Opener
0.2102
 од лагер
спореди
690  ден.
 

Waiter
0.3303
 од лагер
спореди
770  ден.
 

Walker
0.2313
 од лагер
спореди
880  ден.
 

Sportsman со привезок
0.3803
 од лагер
спореди
995  ден.
 
 

Recruit
0.2503
 од лагер
спореди
860  ден.
 

Bantam
0.2303
 од лагер
спореди
660  ден.
 

Tinker small
0.4603
 со нарачка
спореди
970  ден.
 

My First Victorinox црвен транспарент (wood saw)
0.2373.T
 30 денови од нарачка
спореди
1340  ден.
 
 

My First Victorinox син транспарент (wood saw)
0.2373.T2
 30 денови од нарачка
спореди
1340  ден.
 

My First Victorinox цин транспарент
0.2363.T2
 30 денови од нарачка
спореди
1160  ден.
 

My First Victorinox црвен транспарент
0.2363.T
 30 денови од нарачка
спореди
1160  ден.
 

Bantam Alox
0.2300.26
 30 денови од нарачка
спореди
1220  ден.
 
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.