Резервни делови


Вкупно 35 прикажани артикли: Limited edition
     Производи по страна        во редици преглед 

Classic LE2017 Dragonfly
0.6223.L1701
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 The Ark
0.6223.L1703
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 The Wolf is Coming Home
0.6223.L1704
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 Glimmers
0.6223.L1705
 од лагер
спореди
1050  ден.
 
 

Classic LE2017 Space Walk
0.6223.L1707
 со нарачка
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 The Giant Panda
0.6223.L1708
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 Guacamaya
0.6223.L1709
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2017 Turtles Down Under
0.6223.L1710
 од лагер
спореди
1050  ден.
 
 

Outrider Damast 2017
0.8501.J17
 од лагер
спореди
23800  ден.
 

Pioneer Alox 2017 olive color
0.8201.L17
 од лагер
спореди
2390  ден.
     
 

Classic LE2016 "Kokeshi"
0.6223.L1608
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2016 3 Wise Monkeys
0.6223.L1607
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2016 Dream Big
0.6223.L1606
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2016 The Mountains are Calling
0.6223.L1604
 од лагер
спореди
1050  ден.
 
 

Classic LE2016 Happy Folks
0.6223.L1603
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Classic LE2016 Rainforest Walk
0.6223.L1601
 од лагер
спореди
1050  ден.
 

Pioneer Alox orchid violet LE2016
0.8201.L16
 од лагер
спореди
2270  ден.
 

Classic Alox orchid violet LE2016
0.6221.L16
 од лагер
спореди
1850  ден.
 
 
       
 

Limited edition Poneer black alox 93mm
0.8201.23
 со нарачка
спореди
1850  ден.
       
 
   

Cadet limited edition orange
0.2600.L1221
 со нарачка
спореди
2540  ден.
 

Cated limited edition red
0.2600.L1221
 со нарачка
спореди
2540  ден.
 
 

Classic Limited Edition,color your life
0.6223.L1403
 70 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 

Classic Limited edition, swiss clockwork
0.6223.L1402
 60 денови од нарачка
спореди
990  ден.
 

Classic LE 2012 Sneakers
0.6223.L1210
 со нарачка
спореди
990  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.