Резервни делови
ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ


Вкупно 63 прикажани артикли: Професионални Swibo
     Производи по страна        во редици преглед 
       
 
 

Нож за кожа оштрица 15cm
5.8427.15
 од лагер
спореди
1400  ден.
     
 
       
 
       
 
     

Нож за коска, заоблено тесно сечило 10cm
5.8408.10
 30 денови од нарачка
спореди
1000  ден.
 
 
     

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 18cm
5.8411.18
 30 денови од нарачка
спореди
1340  ден.
 
 

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 25cm
5.8411.25
 30 денови од нарачка
спореди
1810  ден.
 

Нож sticking, стандардна оштрица 13cm
5.8412.13
 30 денови од нарачка
спореди
1075  ден.
 

Нож sticking, стандардна оштрица 15cm
5.8412.15
 30 денови од нарачка
спореди
1170  ден.
 

Нож sticking, стандардна оштрица 18cm
5.8412.18
 30 денови од нарачка
спореди
1320  ден.
 
 

Нож sticking, стандардна оштрица 21cm
5.8412.21
 30 денови од нарачка
спореди
1610  ден.
     

Месарски нош оштрица 17cm
5.8426.17
 30 денови од нарачка
спореди
1600  ден.
 
 

Месарски нош оштрица 21cm
5.8426.21
 30 денови од нарачка
спореди
1650  ден.
 

Месарски нош оштрица 24cm
5.8426.24
 30 денови од нарачка
спореди
1745  ден.
 

Нож за кожа оштрица 18cm
5.8427.18
 30 денови од нарачка
спореди
1590  ден.
 

Нож за кожа оштрица 13cm
5.8429.13
 30 денови од нарачка
спореди
1330  ден.
 
 

Месарски нож бирач,оштрица 21cm
5.8431.21
 1 денови од нарачка
спореди
1620  ден.
 

Месарски нож оштрица 24cm
5.8431.24
 30 денови од нарачка
спореди
1646  ден.
     
 

Месарски нож бирач,оштрица 34cm
5.8431.34
 1 денови од нарачка
спореди
2730  ден.
     

Месарски нож ,круто и закривено сечило 22cm
5.8435.22
 30 денови од нарачка
спореди
1520  ден.
 
 

Месарски нож ,круто и закривено сечило 26cm
5.8435.26
 30 денови од нарачка
спореди
1695  ден.
 

Месарски нож со нормално круто сечило 22cm
5.8436.22
 30 денови од нарачка
спореди
1800  ден.
 

Месарски нож со нормално круто сечило 25cm
5.8436.25
 30 денови од нарачка
спореди
2150  ден.
 

Месарски нож со нормално круто сечило 31cm
5.8436.31
 30 денови од нарачка
спореди
2740  ден.
 
 
       
 
       
 
       
 
   

Месарски нож со нормално круто сечило 28cm
5.8436.28
 30 денови од нарачка
спореди
2720  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.