Swiss Army ножеви>  Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm>   SwissChamp XLT

SwissChamp XLT

код:1.6795.XLT
 од лагер

Цена: 11790 денариНазад»»димензии(д х ш x в):91 x 27 x 43 mm
 
large blade
small blade
can opener with
-small screwdriver
corkscrew
reamer, punch
wood saw
screwdriver 2.5mm
Phillips screwdriver
chisel
key ring
toothpick
tweezers
mini-screwdriver
pin stainless
multi-purpose hook (parcel carrier)
pliers with
-wire crimping tool
-wire cutters
pruning blade
bit case
cap lifter with
-screwdriver
-wire stripper
scissors
fish scaler with
-hook disgorger
-ruler (cm + inches)
magnifying lens
nailfile with
-metal file
-nail cleaner
-metal saw
sewing eye
bitwrench with
-bit Hex 5 mm female for D-SUB connectors
-4 mm female Hex drive for the bits
-bit Philips 0
-bit Philips 1
-bit slotted 4 mm
-bit Philips 2
-bit Hex 4 mm
-bit Torx 8
-bit Torx 10
-bit Torx 15
pharmaceutical spatula
electrician's blade with
-wire scraper
ballpoint pen with
-also to set DIP-Switch
Боја Црвена прозирна
Должина 91mm
Ширина 27mm
Дебелина 43mm
 

Victorinox гарантира дека сите ножеви и алатки се изработени од прва класа нерѓосувачки челик и исто така дава life time гаранција (гаранција се додека се произведува дадениот модел на нож) и тоа на било кои дефекти на материјалот или на изработката како и 2(две) горини на електронските компоненти.Оштетувањата настанати нормално од тегнење или употреба како и злоупотреба не се покриени со дадената гаранција.

   
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.