Swiss Army ножеви>  Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm>   SwissChamp , во пригодна кутија

SwissChamp , во пригодна кутија

код:1.6795
 од лагер

Цена: 4280 денариНазад»»Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 33 mm
 
1.нож голем
2.мини штрафцигер
3.мал нож
4.отварач на плутани тапи
5.отварач на конзерви со
6.-мал птрафцигер
7.отварач на тапи со
8.-штрафцигер
9.-соголувач на жица
10.шило со отвор
11.привезок
12.пинцети
13.чепкалка
14.ножици
15.повеќенаменска кука
16.пила за дрво
17.алатка за крлушки на риба со
18.-алатка за јадицата
19.-лењир
20.турпија за нокти со
21.-турпија за метал
22.-чепкалка за нокти
23.-пила за метал
24.штрафцигер 2,5mm
25.длето
26.клешти со
27.-алатка за конектори
28.-секач на жица
29.Philips штрафцигер
30.лупа
31.пенкало
32.шпенагла
33.алатка за шиење
Боја Црвена
Должина 91mm
Ширина 21mm
Дебелина 33mm
 

Victorinox гарантира дека сите ножеви и алатки се изработени од прва класа нерѓосувачки челик и исто така дава life time гаранција (гаранција се додека се произведува дадениот модел на нож) и тоа на било кои дефекти на материјалот или на изработката како и 2(две) горини на електронските компоненти.Оштетувањата настанати нормално од тегнење или употреба како и злоупотреба не се покриени со дадената гаранција.

   

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.