Резервни делови
ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ


Вкупно 63 артикли: Професионални Swibo.    страна: 2  од вкупно 4   
     Производи по страна          во колони преглед
прва предходна    следна     последна
Нож за коска, заоблено тесно сечило 16cm
код: 5.8408.16
Димензии (д x ш x в) : 280 x 24 x 38 mm, тежина 113gr
 1 денови од нарачка
Цена : 1000 ден.

Нож за коска, флексибилна тесна оштрица 13cm
код: 5.8409.13
Димензии (д x ш x в) :255 x 23 x 38 mm , тежина 95gr
 30 денови од нарачка
Цена : 960 ден.

Нож за коска, флексибилна тесна оштрица 16cm
код: 5.8409.16
Димензии (д x ш x в) : 275 x 23 x 38 mm , тежина 100gr
 30 денови од нарачка
Цена : 980 ден.

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 18cm
код: 5.8411.18
Димензии (д x ш x в) :308 x 23 x 38 mm , тежина 140gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 25cm
код: 5.8411.25
Димензии (д x ш x в) :380 x 23 x 40 mm , тежина 160gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1810 ден.

Нож sticking, стандардна оштрица 13cm
код: 5.8412.13
Димензии (д x ш x в) :256 x 23 x 36 mm ,тежина 116gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1075 ден.

Нож sticking, стандардна оштрица 15cm
код: 5.8412.15
Димензии (д x ш x в) :271 x 23 x 36 mm , тежина 121gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1170 ден.

Нож sticking, стандардна оштрица 18cm
код: 5.8412.18
Димензии (д x ш x в) : 305 x 24 x 37 mm , тежина 130gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1320 ден.

Нож sticking, стандардна оштрица 21cm
код: 5.8412.21
Димензии (д x ш x в) : 337 x 24 x 37 mm , тежина 141gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1610 ден.

Нож за коска , стандардна оштрица флексибилна 15cm
код: 5.8419.15
Димензии (д x ш x в) : 270 x 21 x 36 mm , тежина 104gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1170 ден.

Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 14cm
код: 5.8421.14
Димензии (д x ш x в) : 266 x 22 x 38 mm, тежина 137gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1350 ден.

Месарски нош оштрица 17cm
код: 5.8426.17
Димензии (д x ш x в) : 307 x 21 x 38 mm , тежина 138gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1600 ден.

Месарски нош оштрица 21cm
код: 5.8426.21
Димензии (д x ш x в) : 338 x 21 x 38 mm , тежина 145gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1650 ден.

Месарски нош оштрица 24cm
код: 5.8426.24
Димензии (д x ш x в) :377 x 22 x 40 mm , тежина 152gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1745 ден.

Нож за кожа оштрица 18cm
код: 5.8427.18
Димензии (д x ш x в) :296 x 28 x 38 mm , тежина 150gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1590 ден.

Нож за кожа оштрица 13cm
код: 5.8429.13
Димензии (д x ш x в) : 265 x 24 x 38 mm , тежина 127gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1330 ден.

Месарски нож бирач,оштрица 21cm
код: 5.8431.21
Димензии (д x ш x в) :333 x 24 x 30 mm , тежина 188gr
 од лагер
Цена : 1620 ден.

Месарски нож оштрица 24cm
код: 5.8431.24
Димензии (д x ш x в) :360 x 24 x 46 mm , тежина 202gr
 од лагер
Цена : 1650 ден.

Месарски нож бирач,оштрица 26cm
код: 5.8431.26
Димензии (д x ш x в) : 385 x 24 x 52 mm , тежина 228
 со нарачка
Цена : 1900 ден.

Месарски нож бирач,оштрица 31cm
код: 5.8431.31
Димензии (д x ш x в) : 440 x 30 x 52 mm , тежина 249gr
 од лагер
Цена : 2500 ден.

прва предходна    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.