Резервни делови


Вкупно 28 артикли: Класик 58mm.    страна: 2  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
прва предходна        
Signature Lite ruby црвена транспарентна
код: 0.6226.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

Manager
код: 0.6365
димензии(д х ш x в): 58 x 19.5 x 12 mm
 од лагер
Цена : 1590 ден.

Signature Ruby црвена транспарентна
код: 0.6225.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 10.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1070 ден.

Signature Lite SilverTech
код: 0.6226.T7
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1790 ден.

Signature lite боја сина транспарентна
код: 0.6226.T2
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

Classic signature lite
код: 0.6226
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

Rally
код: 0.6163
димензии(д х ш x в): 58x20x8mm
 од лагер
Цена : 630 ден.

Signature sapphire
код: 0.6225.T2
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 10.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1070 ден.

прва предходна        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.