Резервни делови


Вкупно 25 артикли: Limited edition.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Classic LE2018 NewYork
код: 0.6223.L1803

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Pioneer LE2018 berry red
код: 0.8201.L18

 од лагер
Цена : 2420 ден.

Classic LE2017 Dragonfly
код: 0.6223.L1701

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2017 The Ark
код: 0.6223.L1703

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2017 Glimmers
код: 0.6223.L1705

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2017 The Giant Panda
код: 0.6223.L1708

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2017 Guacamaya
код: 0.6223.L1709

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2017 Turtles Down Under
код: 0.6223.L1710

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Outrider Damast 2017
код: 0.8501.J17

 од лагер
Цена : 23800 ден.

Pioneer Alox 2017 olive color
код: 0.8201.L17
Во пригодна кутија
 од лагер
Цена : 2390 ден.

Color Twins Spartan+Tomato Knife, Портокалови
код: 1.8901.L9

 од лагер
Цена : 1580 ден.

Color Twins Spartan+Tomato knife,светло зелени
код: 1.8901.L4
Во транспарентна кутија
 од лагер
Цена : 1580 ден.

Classic LE2016 3 Wise Monkeys
код: 0.6223.L1607

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2016 Dream Big
код: 0.6223.L1606

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Classic LE2016 Rainforest Walk
код: 0.6223.L1601

 од лагер
Цена : 1050 ден.

Pioneer Alox orchid violet LE2016
код: 0.8201.L16
Димензии (д x ш x в) : 93 x 23 x 12 mm Тежина: 71gr
 од лагер
Цена : 2270 ден.

Classic Alox orchid violet LE2016
код: 0.6221.L16
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 6 mm Тежина: 16gr
 од лагер
Цена : 1850 ден.

Cadet 84mm Alox orchid violet Limited edition 2016
код: 0.2601.L16

 од лагер
Цена : 1990 ден.

MiniChamp Alox 58mm Limited 2016, сива боја
код: 0.6381.26
Димензии (д x ш x в) :58 x 20 x 10 mm Тежина 40gr.
 од лагер
Цена : 2700 ден.


    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.