Резервни делови

 

Вкупно 15 артикли: Victorinox алатки.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Ножици универзални 23cm пластифицирана рачка
код: 8.0999.23

 од лагер
Цена : 780 ден.

Ножици универзални 16cm пластифицирани рачки
код: 8.0906.16

 од лагер
Цена : 890 ден.

Ножици кројачки 24cm со пластифицирани рачки
код: 8.0919.24

 од лагер
Цена : 1740 ден.

Ножици за ретчење коса 16cm
код: 8.1004.16

 од лагер
Цена : 1450 ден.

Берберски професионални ножици 17cm
код: 8.1002.17

 од лагер
Цена : 1400 ден.

Ножици голд 16cm
код: 8.1040.16

 од лагер
Цена : 920 ден.

Кројачки ножици 15cm France
код: 8.1014.15

 од лагер
Цена : 750 ден.

Ножици универзални Sweeden 15cm
код: 8.1016.15

 од лагер
Цена : 670 ден.

Ножици голд 9cm
код: 8.1039.09

 од лагер
Цена : 580 ден.

Ножици голд 12cm
код: 8.1040.12

 од лагер
Цена : 660 ден.

Ноктарица со привезок
код: 8.2055.CB

 од лагер
Цена : 540 ден.

Берберски професионални ножици 15cm
код: 8.1002.15
димензии 15cm
 од лагер
Цена : 1330 ден.

Кројачки ножици
код: 8.1119.26
димензии 26cm
 од лагер
Цена : 1950 ден.

Ножици , професионални , универзални
код: 8.0909.23
димензии 23cm
 од лагер
Цена : 1080 ден.

Ноктарица со футрола
код: 8.2055.C

 од лагер
Цена : 540 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.