Резервни делови


Вкупно 16 артикли: Џебни ножеви 130mm Linerlock.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Wine Master (цена за преднарачки)
код: 0.9701.63
димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка ореово дрво вклучена кожна футрола
 50 денови од нарачка
Цена : 5200 ден.

Wine Master , (цена за преднарачки)
код: 0.9701.64
димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка маслиново дрво Вклучена кожна футрола
 50 денови од нарачка
Цена : 5200 ден.

RangerGrip 68
код: 0.9553.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 19.5 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 2690 ден.

RangerGrip 78
код: 0.9663.MC
130 x 33 x 22.5 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 3140 ден.

RangerGrip 178
код: 0.9663.MWC4
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
 од лагер
Цена : 3320 ден.

RangerGrip 58 Hunter
код: 0.9683.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 25 mm
 од лагер
Цена : 4100 ден.

RangerWood 55
код: 0.9561.63
димензии (д х ш х в ) 130 x 31.5 x 22.5 mm
 од лагер
Цена : 4290 ден.

RangerGrip 63
код: 0.9523.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 175 mm
 од лагер
Цена : 2230 ден.

RangerGrip 79
код: 0.9563.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 3090 ден.

RangerGrip 179
код: 0.9563.MWC4
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
 40 денови од нарачка
Цена : 3260 ден.

RangerGrip 57 Hunter
код: 0.9583.MC

 30 денови од нарачка
Цена : 3990 ден.

RangerGrip 53
код: 0.9623.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 30.5 x 17.5 mm
 од лагер
Цена : 2240 ден.

RangerGrip 71 Gardener
код: 0.9713.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4490 ден.

RangerGrip 174 Handyman
код: 0.9728.WC
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 7300 ден.

RangerRip 74
код: 0.9723.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4600 ден.

RangerGrip Boatsman во ПВЦ футола
код: 0.9798.MWC8
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 33 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 9290 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.