Резервни делови


Вкупно 11 артикли: Evolution SwissArmy 85mm со кочница.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
EvoWood S557 со кочница
код: 2.5221.S63
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 28 mm ; 127тежина gr
 од лагер
Цена : 4660 ден.

Evolution S16 со кочница
код: 2.4903.SE
( не се произведува повеќе)
 од лагер
Цена : 1990 ден.

Evolution S101 со кочница
код: 2.3603.SE
Димензии (д x ш x в) : 85 x 28 x 17.5 mm ; тежина 57gr
 од лагер
Цена : 1740 ден.

Evolution S14 со кочница
код: 2.3903.SE
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 20.5 mm ; 76тежина gr
 1 денови од нарачка
Цена : 2100 ден.

EvoGrip S101 со кочница
код: 2.3603.SC
Димензии (д x ш x в) :85 x 28 x 17.5 mm ; 59тежина gr
 1 денови од нарачка
Цена : 2170 ден.

Evolution S13 со кочница
код: 2.3813.SE
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 20 mm ; тежина 71 gr
 со нарачка
Цена : 1890 ден.

EvoGrip S54 со кочница
код: 2.5393.SC
Димензии (д x ш x в) : 85 x 275 x 455 mm ; тежина 219gr
 со нарачка
Цена : 7290 ден.

Evolution S52 со кочница
код: 2.3953.SE
Димензии (д x ш x в) :85 x 28 x 27 mm ; тежина 118gr
 1 денови од нарачка
Цена : 3400 ден.

EvoGripS17 со кочница
код: 2.3913.SC
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27 x 23 mm ; тежина 92gr
 со нарачка
Цена : 2750 ден.

EvoGrip S18 со кочница
код: 2.4913.SC8
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27 x 23 mm ; тежина 94gr
 со нарачка
Цена : 2900 ден.

EvoGrip S557 со кочница
код: 2.5223.SC
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 28 mm ; тежина 130gr
 со нарачка
Цена : 3990 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.