Резервни делови


Вкупно 10 артикли: Evolution SwissArmy 85mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Evolution 14
код: 2.3903.E

 од лагер
Цена : 1870 ден.

EvoWood 10
код: 2.3801.63
Димензии (д x ш x в) :85 x 28 x 17.5 mm ; тежина 54gr
 30 денови од нарачка
Цена : 2260 ден.

EvoWood 17
код: 2.3911.63
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 23 mm ; тежина 87 gr
 30 денови од нарачка
Цена : 3080 ден.

Evolution S17
код: 2.3913.E
Димензии (д x ш x в) :85 x 27.5 x 23 mm ; тежина 89gr
 30 денови од нарачка
Цена : 2150 ден.

Evolution 23
код: 2.5013.E
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 26 mm ; тежина 110gr
 30 денови од нарачка
Цена : 2750 ден.

EvoGrip 14
код: 2.3903.C
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 20.5 mm ; тежина 76gr
 30 денови од нарачка
Цена : 2300 ден.

Evolution 28
код: 2.5383.E
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 33 mm ; тежина 162gr
 30 денови од нарачка
Цена : 4170 ден.

EvoGrip 10
код: 2.3803.C
Димензии (д x ш x в) : 85 x 28 x 17.5 mm ; тежина 56gr
 со нарачка
Цена : 1760 ден.

EvoGrip 11
код: 2.4803.C
Димензии (д x ш x в) : 5 x 27 x 17.5 mm ; тежина 61gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1800 ден.

Cigar 79
код: 2.5713.E
Димензии (д x ш x в) : 85 x 27.5 x 24 mm ; тежина gr
 30 денови од нарачка
Цена : 3280 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.