Резервни делови
КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
СТАНДАРДНА ЛИНИЈА


Вкупно 19 артикли: Домашни сетови за кујна.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Сет од 3 ножа за сечење,различна боја
код: 6.7116.32
Содржи зелен томато 11cm , портокалов 8cm назабен , црвен 8cm спуштен врв
 со нарачка
Цена : 690 ден.

Сет од три ножа за сечење и лупење,блистер пакување,црвена боја
код: 6.7111.3
димензија: 289 x 81 x 12 mm , боја црвена
 од лагер
Цена : 660 ден.

Сет од 3 класични ножа за сечење,блистер пакување,црна боја
код: 6.7113.3
димензии:289 x 81 x 12 mm
 од лагер
Цена : 660 ден.Сет од три ножа за сечење и лупење ,блистер пакување,црна боја
код: 5.1113.3
должина: 285 x 79 x 9 mm
 со нарачка
Цена : 660 ден.

Сет нож за месо и виљушка, црна боја во пригодна кутија
код: 5.1023.2

 30 денови од нарачка
Цена : 2420 ден.

Сет од 3 ножа за месо , со дрвени рачки Rosewood,vo prigodna kutija
код: 5.1050.3

 30 денови од нарачка
Цена : 5100 ден.

Сет од 7 ножеви,црна боја во пригодна кутија
код: 5.1103.7

 30 денови од нарачка
Цена : 5290 ден.

Сет од 3 стандардни ножа,сина боја, блистер пакување
код: 5.1112.3

 30 денови од нарачка
Цена : 630 ден.

Сет од 3 стандардни ножа,црвена боја во блистер апкување
код: 5.1111.3
димензии:285 x 79 x 9 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1580 ден.

Сет од 6 различни ножеви, црвена боја ,во пригодна кутија
код: 5.1111.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1800 ден.

Сет од 6 различни ножеви,црна боја, во пригодна кутија
код: 5.1113.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1580 ден.

Сет од 6 различни ножеви,сина боја,во пригодна кутија
код: 5.1112.6

 30 денови од нарачка
Цена : 1580 ден.

Сет од 6 стек назабени ножеви,сина боја ,во пригодна кутија
код: 5.1122.6

 30 денови од нарачка
Цена : 1780 ден.

Сет од 6 асталски ножеви,во пригодна кутија,сина боја
код: 5.1132.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

Сет од 5 ножа во пригодна кутија,црна боја
код: 5.1163.5
димензии:362 x 226 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3540 ден.

Сет од 6 стек назабени ножеви,во пригодна кутија,боја црна
код: 6.7233.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1780 ден.

Сет од 6 асталски ножеви,боја црна,во пригодна кутија
код: 6.7333.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.