Резервни делови
ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ
НАМАЛЕНИ ЦЕНИ на сите
блокови на ножеви за кујна >


Вкупно 12 артикли: Домашни блокови за ножеви.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Блок со 5 Ковани Grand maitre ножеви,плус ножица,со синтетички прачки,боја црна
код: 7.7243.6
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
 од лагер
Цена : 23900 ден.

Блок со ножеви ,вкупно 9 ножеви-алатки
код: 5.1193.9
димензии:380 x 225 x 123 mm
 од лагер
Цена : 8700 ден.

Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 8 ножеви
код: 6.7173.8
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
 од лагер
Цена : 11200 ден.

Блок со ножеви ,дрво вкупно 5 ножеви
код: 5.1183.51
димензии:220 x 148 x 96 mm
 од лагер
Цена : 5500 ден.

Магнетен држач за ножеви, 35cm
код: 7.7091.3

 од лагер
Цена : 1530 ден.

Блок ПРАЗЕН за мали ножеви, со синтетички прачки,бела боја
код: 7.7031.07
тежина на блокот 520gr
 со нарачка
Цена : 1450 ден.

Блок со ножеви , дрво , вкупни 11 ножеви-алатки со синтетички рачки
код: 5.1153.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 12960 ден.

Блок со ножеви , дрво ,вкупно 11 ножеви-алатки сите со дрвени рачки
код: 5.1150.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 18960 ден.

Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 11 алатки
код: 6.7153.11
димензии: 364 x 180 x 93 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 13100 ден.

Блок за ножеви мал , дрвен, ПРАЗЕН
код: 7.7083.0

 30 денови од нарачка
Цена : 1850 ден.

Блок за ножеви дрвен ,црна рачка, ПРАЗЕН
код: 7.7053.0

 30 денови од нарачка
Цена : 5600 ден.

Блок за ножеви дрвен, ПРАЗЕН
код: 7.7093.0

 30 денови од нарачка
Цена : 1750 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.