Резервни делови
КАТАЛОГ PROFESSIONAL


Вкупно 42 артикли: Професионални за месари.    страна: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Гут Трипе нож 15cm
код: 5.6903.15

 30 денови од нарачка
Цена : 1580 ден.

Стек нож (cimeter) fibrox заоблен 36cm
код: 5.7303.36

 од лагер
Цена : 3300 ден.

Месарски нож широка оштрица 20cm Fibrox жолта рачка
код: 5.5208.20

 од лагер
Цена : 1640 ден.

Месарски нож широка оштрица 18cm Fibrox црна рачка
код: 5.5203.18

 од лагер
Цена : 1420 ден.

Стек нож (cimeter)широка заоблена оштрица 31cm Fibrox црна рачка
код: 5.7303.31
Димензии (д x ш x в) :453 x 61 x 22 mm
 од лагер
Цена : 2870 ден.


Месарски нож оштрица 16cm Fibrox црна рачка
код: 5.5203.16

 од лагер
Цена : 1270 ден.

Нож за кожа Fibrox црна рачка American оштрица 12cm
код: 5.7803.12
Димензии (д x ш x в) :257 x 51 x 22 mm
 од лагер
Цена : 1230 ден.

Нож за живина,Fibrox,оштрица 8cm
код: 5.5903.08М

 од лагер
Цена : 590 ден.

Нож за котлети и стек,Fibrox,оштрица 30cm
код: 5.5503.30

 60 денови од нарачка
Цена : 2300 ден.

Нож стикинг,Fibrox,со сигурносна држшка,оштрица 18cm
код: 5.5508.18L

 60 денови од нарачка
Цена : 1370 ден.

Нож стикинг.Fibrox,центриран врв,оштрица 14cm
код: 5.5603.14

 60 денови од нарачка
Цена : 1060 ден.

Торба во ролна ,ПРАЗНА, должина 56cm отворена
код: 9.7030.41

 со нарачка
Цена : 3180 ден.

Нож стикинг,Fibrox,центриран врв,оѓтрица 18cm
код: 5.5603.18

 60 денови од нарачка
Цена : 1320 ден.

Нож стикинг,Fibrox,центриран врц,оштрица 20cm
код: 5.5603.20

 60 денови од нарачка
Цена : 1600 ден.

Стикинг нож,Fibrox,центриран врв,оштрица 16cm
код: 5.5602.16
Достапен и во други бои
 60 денови од нарачка
Цена : 1200 ден.

Месарски нож,Fibrox,широк врв,сечило 31cm
код: 5.7402.31

 60 денови од нарачка
Цена : 2780 ден.

Месарски нож ,Fibrox,тешка крута оштрица 20cm
код: 5.7608.20

 1 денови од нарачка
Цена : 1695 ден.

Нож за кожа,Fibrox,тесна оштрица од 15cm
код: 5.8003.15

 60 денови од нарачка
Цена : 1360 ден.

Торба во ролна,ПРАЗНА , должина 82cm отворена
код: 9.7030.49

 30 денови од нарачка
Цена : 4340 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.