Резервни делови
РЕСТОРАНИ И КЕТЕРИНГ
ПРОФЕСИОНАЛНИ


Вкупно 13 артикли: Професионални за готвачи и шефови.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Нож за месо и зеленчук,оштрица 19cm,Fibrox црвена рачка
код: 5.2001.19

 50 денови од нарачка
Цена : 1440 ден.

Нож за месо и зеленчук,оштрица 15cm,Fibrox жолта рачка
код: 5.2008.15

 1 денови од нарачка
Цена : 1050 ден.


Нож за леб оштрица 21cm ,Fibrox црна рачка
код: 5.2533.21
Димензии (д x ш x в) : 349 x 38 x 19 mm
 од лагер
Цена : 1280 ден.

Нож за тесто,оштрица 26cm,fibrox црна рачка
код: 5.2933.26

 од лагер
Цена : 1770 ден.

Кинески готвачки сатар Fibrox црна рачка
код: 5.4063.18

 од лагер
Цена : 2500 ден.

нож за филети оштрица 18cm ,дрвена рачка
код: 5.3810.18
Димензии (д x ш x в) :394 x 25 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1700 ден.

Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,590gr
код: 5.4003.18
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2520 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm,Fibrox зелена рачка
код: 5.3704.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm Fibrox жолта рачка
код: 5.3708.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 20cm,Fibrox црна рачка
код: 5.3703.20
Димензии (д x ш x в) : 338 x 35 x 19 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1200 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm, Fibrox црна рачка
код: 5.3703.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1180 ден.

Филети нож флексибилна оштрица 20cm Fibrox црна рачка
код: 5.3763.20
Димензии (д x ш x в) : 340 x 35 x 18 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1200 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.