Резервни делови
ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕТОВИ
КЕТЕРИНГ И РЕСТОРАНИ


Вкупно 4 артикли: Професионални сетови за шефови.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Kуфер со една пластична преграда
код: 5.4903
Димензии (д x ш x в) : 465 x 325 x 132 mm
 од лагер
Цена : 17800 ден.

Мал куфер со елементи со црна Fibrox рачка
код: 5.4913
Димензии (д x ш x в) :500 x 335 x 100 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 25000 ден.

Голем куфер со Forged елементи
код: 5.4933

 30 денови од нарачка
Цена : 53600 ден.

Голем куфер , елементи со црна fibrox рачка
код: 5.4923
Димензии (д x ш x в) :50 x 395 x 100 mm
 денови од нарачка..
Цена : 44500 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.