Резервни делови


Вкупно 36 артикли: Професионални за коска.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Нож за коска тесна оштрица 12cm,црна Fibrox рачка
код: 5.6403.12

 со нарачка
Цена : 995 ден.


Нож за коска ,права оштрица 12cm,црна Fibrox рачка
код: 5.6003.12
димензии 255 x 37 x 22 mm
 од лагер
Цена : 940 ден.

Нож за коска широка оштрица 15cm,жолта Fibrox рачка
код: 5.6008.15
димензии 285 x 36 x 22 mm
 70 денови од нарачка
Цена : 970 ден.

Нож за коска рамна широка оштрица 15cm сина рачка
код: 5.6002.15
Димензии (д x ш x в) :229 x 39 x 22 mm
 со нарачка
Цена : 970 ден.

Нож за коска тесна оштрица 15cm,црна Fibrox рачка
код: 5.6403.15
димензии 229 x 42 x 22 mm
 од лагер
Цена : 1040 ден.
Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 14cm
код: 5.6003.14

 60 денови од нарачка
Цена : 950 ден.

Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 15cm
код: 5.6004.15

 60 денови од нарачка
Цена : 970 ден.

Нож за коска ,Fibrox,екстра тесна оштрица 12cm
код: 5.6203.12

 60 денови од нарачка
Цена : 955 ден.

Нож за коска,широка рамна оштрица 15cm
код: 5.6308.15

 од лагер
Цена : 1040 ден.

Нож за коска,Fibrox,заоблен,тесен,флексибилна оштрица 15cm
код: 5.6413.15

 60 денови од нарачка
Цена : 975 ден.

Нож за коска,Fibrox,заоблен, рамна оштрица15cm
код: 5.6604.15

 60 денови од нарачка
Цена : 1015 ден.

Нож за коска и стикинг,Fibrox,рамен грб на оштрица 18cm
код: 5.5508.18

 60 денови од нарачка
Цена : 1370 ден.

Нож за коска и стикинг,Fibrox,оштрица со рамен грб 18cm
код: 5.5501.20

 60 денови од нарачка
Цена : 1400 ден.

Нож за коска и стикинг ,оштрица со рамен грб 22cm
код: 5.5502.22
достапен и во други бои
 60 денови од нарачка
Цена : 1550 ден.

Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 12cm
код: 5.6612.12

 30 денови од нарачка
Цена : 880 ден.

Нож за коска заоблена флекси тесна оштрица 15cm црвена рачка
код: 5.6611.15

 30 денови од нарачка
Цена : 980 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.