Резервни делови
КАТАЛОГ GRAND MAITRE


Вкупно 23 артикли: Ковани ножеви GRAND MAITRE.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Chef's нож 20cm дрвена рачка
код: 7.7400.20G
Должина на сечило 20cm. Тежина 337gr
 од лагер
Цена : 6990 ден.

Santoku Chef's нажлебен 17cm дрвена рачка
код: 7.7320.17G
Должина на сечило 17cm. Тежина 270gr
 од лагер
Цена : 6770 ден.

Chef's knife оштрица 20cm ,со кутија за поклон
код: 7.7403.20G
димензии:350 x 48 x 20 mm
 од лагер
Цена : 5530 ден.

Santoku со нажлебена оштрица 17cm ,со кутија за поклон
код: 7.7323.17G
димензии:308 x 48 x 20 mm
 од лагер
Цена : 5990 ден.

Блок со 6 ножа-алатки ,црн пластичен блок
код: 7.7243.6
димензии:380 x 123 x 228 mm
 од лагер
Цена : 23900 ден.

Нож за сечење 8cm , кован
код: 7.7203.08G
димензии:204 x 26 x 20 mm . Во Gift box
 од лагер
Цена : 2900 ден.

Нож за сечење, 10cm , кован
код: 7.7203.10G
Должина на сечилото 10cm. Тежина 186 gr. Со Gift Box
 од лагер
Цена : 2990 ден.

Chef's knife оштрица 15cm,со кутија за поклон
код: 7.7403.15G
димензии:293 x 32 x 20 mm
 од лагер
Цена : 4200 ден.

Нож за стек 12cm
код: 7.7203.12
димензии:245 x 25 x 17 mm , тежина 205gr
 40 денови од нарачка
Цена : 2990 ден.

нож за стек и патлиџан назабено сечило 12cm
код: 7.7203.12WG
димензии:245 x 25 x 17 mm
 со нарачка
Цена : 3550 ден.

Utility Нож 15cm
код: 7.7203.15
димензии:28 x 26 x 20 mm
 со нарачка
Цена : 3840 ден.

Нож за тенко сечење, 20cm
код: 7.7203.20G
димензии:343 x 34 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4500 ден.

Нож за филети 20cm флексибилно сечило
код: 7.7213.20

 30 денови од нарачка
Цена : 4500 ден.

Нож за тенко сечење нажлебенo сечило 26cm
код: 7.7223.26G
димензии:398 x 35 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 5650 ден.

Виљушка за месо 15cm со кутиај за поклон
код: 7.7233.15G
димензии:170 x 24 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3670 ден.

Нож за обликување 8cm со кутија за поклон
код: 7.7303.08G
димензии:208 x 25 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2670 ден.

Нож за коски 15cm со кутија за поклон
код: 7.7303.15G
димензии:288 x 32 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3800 ден.

Santoku нож 17cm со кутија за поклон
код: 7.7303.17G
димензии:308 x 48 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 4830 ден.

Chef's knife оштрица 25cm,со кутија за поклон
код: 7.7403.25G
димензии:398 x 50 x 20 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 5990 ден.

Нож за леб и универзална намена 21cm во кутија за поклон
код: 7.7433.21G

 30 денови од нарачка
Цена : 4840 ден.

    следна     последна

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.