Резервни делови
КЕРАМИЧКА ЛИНИЈА


Вкупно 9 артикли: Керамички ножеви.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Дијамантско оштрило за керамички ножеви
код: 7.8725
димензии:170 x 24 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1600 ден.

Црн керамички нож за сечење 8cm , црна рачка
код: 7.2033.08G

 30 денови од нарачка
Цена : 2970 ден.

Црн керамички нож за сечење, 12cm ,црна рачка
код: 7.2033.12G

 30 денови од нарачка
Цена : 3530 ден.

Црн керамички нож за месо 15cm ,црна рачка
код: 7.2033.15G

 30 денови од нарачка
Цена : 4460 ден.

Црн керамички Santoku нож 17cm ,црна рачка
код: 7.2533.17G

 30 денови од нарачка
Цена : 5200 ден.

Нож за сечење , керамички 8cm ,црна рачка
код: 7.2003.08G

 30 денови од нарачка
Цена : 2800 ден.

Нож за сечење,керамички 12cm црна рачка
код: 7.2003.12G
димензии:12 x 46 x 18 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 3260 ден.

Нож за месо,керамички 15cm,црна рачка
код: 7.2003.15G

 30 денови од нарачка
Цена : 4200 ден.

Santoku керамички нож 17cm , црна рачка
код: 7.2503.17G

 30 денови од нарачка
Цена : 4750 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.