Резервни делови


Вкупно 19 артикли: Алатки за оштрење.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Кујнско округло оштрило 23cm
код: 7.8033

 20 денови од нарачка
Цена : 790 ден.

Оштрило дијамантско,плочкасто, 27cm
код: 7.8327
должина на делот за оштрење 27cm
 од лагер
Цена : 2750 ден.

Оштрило дијаматско ,плочкасто , 23cm
код: 7.8313
должина 23cm
 од лагер
Цена : 2260 ден.

Оштрило дијамантско плочка 26cm
код: 7.8323

 од лагер
Цена : 2590 ден.


Оштрило за ножеви голем формат
код: 7.8715
димензии 135 x 87 x 24 mm
 25 денови од нарачка
Цена : 1180 ден.

Оштрило мал формат за назабени ножеви и џебни ножеви
код: 7.8714
Димензии (д x ш x в) :58 x 15.5 x 16.5 mm
 со нарачка
Цена : 820 ден.

Ошрило за месари ОВАЛНО 30cm, бордо рачка,микро фино, хромирано ултра тврдо
код: 7.8623
Димензии (д x ш x в) :488 x 43 x 43 mm
 од лагер
Цена : 3200 ден.

Кујнско округол облик оштрило 18cm
код: 7.8003
Димензии (д x ш x в) :315 x 30 x 30 mm
 20 денови од нарачка
Цена : 690 ден.

Ошрило за месари ОКРУГЛО 30cm, средно фино
код: 7.8513
Димензии (д x ш x в) :454 x 41 x 28 mm
 од лагер
Цена : 1330 ден.


Ошрило за месари ОВАЛНО 30cm, средно фино
код: 7.8523

 од лагер
Цена : 2100 ден.

Оштрило за месари керамичко 26cm, со две гранулаци
код: 7.8553
масатот е поделен по должина во две гранулаци, за оштрење и за полирање
 од лагер
Цена : 4660 ден.

Ошрило за месари ОВАЛНО 30cm, средно фино
код: 7.8423

 30 денови од нарачка
Цена : 2490 ден.

Ошрило за месари ОКРУГЛО 30cm, средно фино
код: 7.8413
Димензии (д x ш x в) :483 x 46 x 32 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1890 ден.

Кујнско оштрило округло 27cm средно фино
код: 7.8333
Димензии (д x ш x в) :425 x 41 x 29 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1270 ден.

Кујнско оштрило октругло дрвена рачка , 27cm средно фино
код: 7.8330
Димензии (д x ш x в) :435 x 45 x 31 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1330 ден.

Кујнско округол облик оштрило 20cm
код: 7.8013
Димензии (д x ш x в) :340 x 30 x 30 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 695 ден.

Кујнско оштрило КРУЖЕН облик 25cm средно фино
код: 7.8303
Димензии (д x ш x в) :403 x 41 x 30 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1050 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.