Резервни делови


Вкупно 8 артикли: Отпорни нараквици за сечење.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, поголема (портокалова ознака)
код: 7.9038.XL
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
 30 денови од нарачка
Цена : 1560 ден.

Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, голема (сина ознака)
код: 7.9038.L
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
 30 денови од нарачка
Цена : 1960 ден.

Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, средна (црвена ознака)
код: 7.9038.M
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
 30 денови од нарачка
Цена : 1960 ден.

Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, мала (бела ознака)
код: 7.9036.S
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
 30 денови од нарачка
Цена : 1560 ден.

Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, S мала (бела ознака)
код: 7.9036.S

 30 денови од нарачка
Цена : 960 ден.

Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, средна (црвена ознака)
код: 7.9036.M
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
 со нарачка
Цена : 960 ден.

Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, голема (сина ознака)
код: 7.9036.L
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
 со нарачка
Цена : 960 ден.

Нараквица заштитна од сечење,Heavy-CUT, голема (сина ознака)
код: 7.9037.L
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,08mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
 од лагер
Цена : 1540 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.