Резервни делови


Вкупно 45 артикли: Додатоци.    страна: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Привезок прстен со клик и кратко ланче
код: 4,1820

 од лагер
Цена : 45 ден.

Привезок кука со клик кочница
код: 4,1845

 од лагер
Цена : 30 ден.

Привезок прстен 26mm
код: 4.1840.26

 од лагер
Цена : 30 ден.

Привезок прстен 30mm
код: 4.1840

 од лагер
Цена : 30 ден.

Ланец,комбинација,должина 40cm
код: 4.1854

 од лагер
Цена : 560 ден.

Футрола за 91mm над 4слоја кожна црвена
код: 4.0521.1
За 91mm (Handyman ,Swiss Champ)
 од лагер
Цена : 870 ден.

Футрола за 130mm кожна
код: 4.0505.L
За Ranger Grip
 од лагер
Цена : 890 ден.

Футрола за 130mm
код: 4.0505.N
130mm Ranger Grip
 од лагер
Цена : 760 ден.

Футрола за 111mm над 4слоја кожна кафена
код: 4.0538
111mm ( WokrChamp, Hercules, Atlas )
 од лагер
Цена : 1070 ден.

Футрола за 111mm до 3 слоја кожна кафена
код: 4.0822.L
За 111mm do 3слоја (Alpineer,Sentinel,Nomad..)
 од лагер
Цена : 750 ден.

Футрола за 111mm до 3 слоја кожна кафена
код: 4.0537

 1 денови од нарачка
Цена : 1070 ден.

Футрола за 111mm
код: 4.0822.N
За 111mm до 3-4слоја (Hunter,Rucksack...SwissTool Spirit)
 од лагер
Цена : 720 ден.

Футрола за Swiss Card Кожна
код: 4.0873.L

 со нарачка
Цена : 620 ден.

Футрола за 85mm i 91mm кожна кафена
код: 4.0543
За 85 и 91mm (Evolution до 4слоја , 91mm do 4 sloja (Spartan,Huntsman,Climber...)
 од лагер
Цена : 990 ден.

Футрола за 84mm кожна
код: 4.0636
84mm (Bantam,Sportsman,Recruit...)
 од лагер
Цена : 480 ден.

Футрола за 58мм кожна кафена
код: 4.0531

 од лагер
Цена : 670 ден.

Привезок за повлекување 65mm црвен/црн
код: 4.1824.1

 со нарачка
Цена : 40 ден.

Привезок за повлекување 65mm портокалов/црн
код: 4.1824.9

 со нарачка
Цена : 40 ден.

Привезок за повлекување 65mm црна боја
код: 4.1824

 со нарачка
Цена : 40 ден.

Футрола за 91mm за 2-4слоја, кожна , кафена
код: 4.0533

 од лагер
Цена : 940 ден.

    следна     последна

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.