Резервни делови
Добитник на високата награда за дизајн ''red dot award'' . SwissCard може да се смести во новчаник до кредитните картички , но вклучува и до 10 праткични алатки како и функционални ножици.


Вкупно 8 артикли: SwissCards.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
SwissCard црвена транспарент
код: 0.7100.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 од лагер
Цена : 1420 ден.

Swisscard nailcare ,сина боја
код: 0.7240.T21
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm , тежина 26g. ПРОМОТИВНА ЦЕНА до 10ти Окт.
 од лагер
Цена : 2170 ден.

Swisscard nailcare , црвена
код: 0.7240.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm , тежина 26g . ПРОМОТИВНА ЦЕНА до 10ти Окт.
 од лагер
Цена : 2170 ден.

SwissCard lite сина транспарент
код: 0.7322.T2
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 со нарачка
Цена : 1780 ден.

SwissCard Lite Onyx црна транспарент
код: 0.7333.T3
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 70 денови од нарачка
Цена : 1780 ден.

SwissCard Lite црвена транспарент
код: 0.7300.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 со нарачка
Цена : 1780 ден.

SwissCard сина транспарент
код: 0.7122.T2
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 од лагер
Цена : 1420 ден.

SwissCard Onyx црна транспарент
код: 0.7133.T3
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
 од лагер
Цена : 1420 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.