Резервни делови

 

Вкупно 15 артикли: Outdoor.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Hunter Pro M портокалов
код: 0.9411.M9
димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
 од лагер
Цена : 4490 ден.

Hunter Pro M црн
код: 0.9411.М3
димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
 од лагер
Цена : 4490 ден.

Hunter Pro Alox Clip
код: 0.9415.M26
димензии(д х ш x в):136 x 40 x 16 mm , тежина 186gr, комплет со клип и паракорд привезок . Клипот има можност да се одстрани
 од лагер
Цена : 5500 ден.

Hunter Pro ,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.3
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
 од лагер
Цена : 4130 ден.

Hunter Pro , портокалова рачка,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.9
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
 од лагер
Цена : 4130 ден.

Hunter Pro Wood , дрвена ореова рачка,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.63
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 20 mm ,тежина 161gr. Со футрола маслинеста боја,материјал на футрола имитација на кожа , футрола модел 4.0837.4
 од лагер
Цена : 6340 ден.

Hunter Pro Alox Red Clip
код: 0.9415.20
димензии(д х ш x в):136 x 40 x 16 mm , тежина 186gr, комплет со клип и паракорд привезок. Клипот има можност да се одстрани
 со нарачка
Цена : 5700 ден.

Ловечки нож оштрица 16cm,пластична обвивка
код: 4.2243

 од лагер
Цена : 2430 ден.

Ловечки нож оштрица 16cm , кожна футрола
код: 4.2244

 од лагер
Цена : 2690 ден.

Ловечки нож оштрица 12cm Muela , кожна корица
код: 4.2242

 од лагер
Цена : 1470 ден.

Hunter XT
код: 0.8341.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 20 mm
 од лагер
Цена : 2790 ден.Bike Tool
код: 4.1329
димензии(д х ш x в):100 x 21 x 36 mm
 од лагер
Цена : 1920 ден.

Hunter XS
код: 0.8331.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 16.5 mm
 со нарачка
Цена : 2250 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.