Резервни делови


Вкупно 8 артикли: Џебни ножеви,оштрило со кочница ,111mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Atlas
код: 0.9033
( не се произведува повеќе)
 од лагер
Цена : 3190 ден.

Outrider црвен
код: 0.9023
димензии(д х ш x в):111 x 31.5 x 21.5 mm (се произведува со линерлок кочница)
 со нарачка
Цена : 2680 ден.

WorkChamp
код: 0.9064
димензии(д х ш x в):111 x 31.5 x 29 mm (се произведува со линерлок кочница)
 од лагер
Цена : 4250 ден.

Hunter
код: 0.8873
димензии(д х ш x в): 111 x 31.5 x 18.5 mm (се произведува со линерлок кочница)
 од лагер
Цена : 2390 ден.

Hunter OD
код: 0.8873.4
Димензии (д x ш x в) : 111 x 31,5 x 18,5 mm (не се произведува повеќе)
 со нарачка
Цена : 2390 ден.

Alpineer
код: 0.8823
Димензии (д x ш x в) : 111 x 30.5 x 13 mm (се произведува со линерлок кочница)
 со нарачка
Цена : 1400 ден.

Rucksack
код: 0.8863
Димензии (д x ш x в) :111 x 31.5 x 18.5 mm
 од лагер
Цена : 2260 ден.

Workchamp XL
код: 0.9064.XL
(се произведува со линерлок кочница)
 1 денови од нарачка
Цена : 9590 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.