Резервни делови


Вкупно 18 артикли: Џебни ножеви,оштрило со кочница,Linerlock 111mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Outrider 0.8513 red
код: 0.8513outrider
димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 156 gr
 со нарачка
Цена : 2990 ден.

Forester OH
код: 0.8361.MC
Димензии (д x в) : 111 x 18,5 mm , трежина 130gr . Модел со мазно сечино
 од лагер
Цена : 2390 ден.

Work Champ
код: 0.8564
Модел 2017 со linerlock кочница. Димензии (д x в) : 111 x 29 mm , трежина 228gr
 од лагер
Цена : 4500 ден.

Alpineer
код: 0.8323
должина 111mm , висина 13mm , тежина 74gr
 од лагер
Цена : 1400 ден.

Outrider black
код: 0.8513.3
димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 158 gr
 60 денови од нарачка
Цена : 2990 ден.

Locksmith
код: 0.8493.M
димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 163 gr
 од лагер
Цена : 3190 ден.

Forester red
код: 0.8363
Нов модел со линерлок кочница (серија од миграција кон linerlock кочница). Димензии (д x в) : 111 x 34,5 x 18,5 mm ; Тежина: 128gr ; 12 funkcii
 од лагер
Цена : 2260 ден.

Forester wood
код: 0.8361.63
Димензии (д x ш x в) : 111 x 18,5 mm Тежина: 126gr
 со нарачка
Цена : 2680 ден.

Trailmaster camouflage
код: 0.8463.MW94
Димензии (д x ш x в) : 58 x 34,5 x 18 mm Тежина: 129,4gr
 од лагер
Цена : 2470 ден.

Trailmaster desert
код: 0.8461.MWC941
Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 18 mm Тежина: 131gr
 од лагер
Цена : 2360 ден.

Sentinel one hand црна боја,мазна оштрица
код: 0.8413.M3
Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 12 mm
 со нарачка
Цена : 1380 ден.

Sentinel една оштрица ,црна боја
код: 0.8413.3B1
Димензии (д x ш x в) : 111 x 30,4 x 13 mm
 од лагер
Цена : 1320 ден.

Rescue tool
код: 0.8623.MWN
димензии(д х ш x в): 122 x 34.5 x 21 mm
 со нарачка
Цена : 4690 ден.

Swiss Soliders knife 08
код: 0.8461.MWCH
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
 од лагер
Цена : 2390 ден.

Forester еднорачен назабена оштрица
код: 0.8361.MWC
димензии(д х ш x в):111 x 35 x 18.5 mm Не се произведува повеќе
 од лагер
Цена : 2390 ден.

Nomad црна боја
код: 0.8353.3
димензии(д х ш x в):111 x 32 x 16 mm Се произведува под името Forester (0.8363.3)
 од лагер
Цена : 1860 ден.

Trailmaster
код: 0.8463.MW3
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
 со нарачка
Цена : 2290 ден.

Forester црна боја
код: 0.8363.3
димензии(д х ш x в):111 x 32 x 18.5 mm
 со нарачка
Цена : 2260 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.