Резервни делови


Вкупно 7 артикли: Pioneer 93mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Poneer X
код: 0.8231.26
Димензии:93x14,9mm , тежина 94,5gr
 од лагер
Цена : 2300 ден.

Pioneer Alox Harvester
код: 0.8150.26
Димензии (д x ш x в) : 93 x 22 x 14 mm
 од лагер
Цена : 2200 ден.

Pioneer
код: 0.8201.26
Димензии (д x ш x в) : 93 x 23.5 x 12.5 mm
 со нарачка
Цена : 1720 ден.

Pioneer Range Alox
код: 0.8000.26
димензии(д х ш x в):93 x 23 x 9 mm
 од лагер
Цена : 1100 ден.

Farmer Alox
код: 0.8241.26
димензии(д х ш x в):93 x 22 x 14 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 2050 ден.

Pioneer Range Alox
код: 0.8060.26
димензии(д х ш x в):93 x 23 x 9 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1510 ден.

Electrician Alox
код: 0.8120.26
димензии(д х ш x в):93 x 23 x 11 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1890 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.