Резервни делови


Вкупно 10 артикли: Elegant Џебни алатки 74mm и 84mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Excelsior , едно сечило
код: 0.6910
димензии(д х ш x в):84 x 19 x 10 mm
 од лагер
Цена : 670 ден.

Excelsior , со привезок , две сечила
код: 0.6901
димензии(д х ш x в):84 x 19 x 10 mm
 со нарачка
Цена : 880 ден.

Cadet
код: 0.2601.26
Димензии (д x ш x в) : 83 x 22 x 8 mm
 од лагер
Цена : 1540 ден.

Excelsior Alox со привезок
код: 0.6901.16
димензии(д х ш x в):84 x 19 x 5 mm
 од лагер
Цена : 1340 ден.

Bakers knife Alox
код: 0.7830.11
димензии(д х ш x в):90 x 22 x 5 mm
 со нарачка
Цена : 1340 ден.

Cigar Cutter Alox
код: 0.6580.16
димензии(д х ш x в):74 x 22 x 10 mm
 од лагер
Цена : 4070 ден.

Excelsior Alox
код: 0.6900.16
димензии(д х ш x в):84 x 19 x 5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

Executive
код: 0.6603
димензии(д х ш x в):74 x 23 x 10.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1930 ден.

Money Clip Alox
код: 0.6540.16
димензии(д х ш x в):74 x 21 x 7 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1930 ден.

Ambassador
код: 0.6503
димензии(д х ш x в): 74 x 23 x 9 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1430 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.