Резервни делови

 

Вкупно 8 артикли: Класик 65mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Nail clip 580 red
код: 0.6463
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 од лагер
Цена : 1630 ден.

Executive 81
код: 0.6423
Димензии (д x ш x в) : 65 x 19 x 9.5 mm ; тежина 21gr
 од лагер
Цена : 1140 ден.

Nail clip 580 ruby
код: 0.6463.T
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 50 денови од нарачка
Цена : 1630 ден.

EvoWood 81
код: 0.6421.63
Димензии (д x ш x в) : 65 x 20 x 12 mm ; тежина 20gr
 со нарачка
Цена : 1920 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.7
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1630 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.840
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1630 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.T2
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1630 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.T5
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1630 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.