Резервни делови


Вкупно 12 артикли: Оригинал Swiss Army ножеви , мали 84mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Watch Opener
код: 0.2102
димензија 84mm
 од лагер
Цена : 690 ден.

Waiter
код: 0.3303
Димензии (д x ш x в) : 84 x 26 x 12.5 mm
 од лагер
Цена : 770 ден.

Walker
код: 0.2313
димензии:(д x ш x в) : 84 x 23 x 3 mm , тежина 36g
 со нарачка
Цена : 880 ден.

Sportsman со привезок
код: 0.3803

 од лагер
Цена : 995 ден.

Recruit
код: 0.2503
димензии(д х ш x в):
 од лагер
Цена : 860 ден.

Bantam
код: 0.2303
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 од лагер
Цена : 660 ден.

Tinker small
код: 0.4603
димензии(д х ш x в):84 x 25 x 14 mm
 со нарачка
Цена : 970 ден.

My First Victorinox црвен транспарент (wood saw)
код: 0.2373.T
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

My First Victorinox син транспарент (wood saw)
код: 0.2373.T2
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

My First Victorinox цин транспарент
код: 0.2363.T2
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1160 ден.

My First Victorinox црвен транспарент
код: 0.2363.T
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1160 ден.

Bantam Alox
код: 0.2300.26
димензии(д х ш x в):83 x 23 x 11 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.