Резервни делови


Вкупно 24 артикли: Limited edition.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Classic alox LE2020 Aqua Blue
код: 0.6221.L20
Должина 58mm. Во кутија
 од лагер
Цена : 2100 ден.

Cader LE2020 Aqua Blue
код: 0.2601.L20
Должина 84mm. Во кутија
 од лагер
Цена : 2300 ден.

Pioneer LE2020 Aqua Blue
код: 0.8201.L20
Должина 93mm .Во кутија
 од лагер
Цена : 2540 ден.

Classic LE2020 Ski Race
код: 0.6223.L2008
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 World of Soccer
код: 0.6223.L2007
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 Gone Fishing
код: 0.6223.L2005
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 Climb High
код: 0.6223.L2004
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 Skateboarding
код: 0.6223.L2003
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 I love Hiking
код: 0.6223.L2002
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2020 Bike Ride
код: 0.6223.L2001
Димензии (д x в):58x9mm , тежина 21g
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2019 Sardine Can
код: 0.6223.L1901

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2019 Alps Cheese
код: 0.6223.L1902

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2019 Chili Peppers
код: 0.6223.L1904

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2019 Lemons
код: 0.6223.L1905

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE2019 Burger Bar
код: 0.6223.L1906

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Classic LE 2019 Let it pop
код: 0.6223.L1910

 од лагер
Цена : 1130 ден.

Pioner Alox limidet edition 2019
код: 0.8201.L19

 од лагер
Цена : 2490 ден.

Color Twins Spartan+Tomato Knife, Портокалови
код: 1.8901.L9

 од лагер
Цена : 1580 ден.

Color Twins Spartan+Tomato knife,светло зелени
код: 1.8901.L4
Во транспарентна кутија
 од лагер
Цена : 1580 ден.

Pioneer Alox orchid violet LE2016
код: 0.8201.L16
Димензии (д x ш x в) : 93 x 23 x 12 mm Тежина: 71gr
 од лагер
Цена : 2500 ден.

    следна     последна

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.