Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Паметни табли > > Паметни табли
Вкупно 6 артикли во делот: Паметни табли.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRADER 80IR6AP,за 6 симултани корисници,дијагонала 203cm(80inc), (16:10),метална мат бела површина     повеќе»
код: LIWB80IR6AP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 3 корисници истовремени во multi touch mode,INFRARED technology - вклучено со две пасивни пенкала без потреба од батерија,магнетна мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 56900,_ден.
Последна промена: 29.11.2016
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  капацитивна LIWB81CC10S ,за 10 симултани корисници, дијагонала 206cm(81,3inc) (4:3), 4x10W RMS звучници, 2xUSB, Internal Flash memory 8Gb     повеќе»
код: LIWB81CC10S
НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА.10 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 5 корисници може да работат истовремено во multi-touch mode,CAPACITIVE technology - 2 пасивни пенкала во комплет со таблата без потреба од батерии,звучници интегрирани 4x10W RMS (total 40W RMS) sound system, 2xUSB ports, 8 GB embedded flash memory, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 18.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  ELECTROMAGNETIC,LUXI EM PLUS 83,за двајца симултани корисници,дијагонала 210cm(83inc), (4:3)     повеќе»
код: LIWB83EMP
ELECTROMAGNETIC technology -вклучени две активни пенкала,нема потреба од батерија,Teach Infinity софтвер вклучен
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  ELECTROMAGNETIC LUXI EM PLUS 89,за двајца симултани корисници,дијагонала 226cm(89inc), (16:10)     повеќе»
код: LIWB89EMP
ELECTROMAGNETIC technology -вклучени две активни пенкала,нема потреба од батерија,Teach Infinity софтвер вклучен
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRADER IR886AP,за 6 симултани корисници,дијагонала 223cm(88inc), (16:10),метална мат бела површина     повеќе»
код: LIWB88IR6AP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 3 корисници истовремени во multi touch mode,INFRARED technology - вклучено со две пасивни пенкала без потреба од батерија,магнетна мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRARED 80IR6APIP,за 6 симултани корисници,дијагонала 203cm (80inc), (4:3),мат бела површина,метална магнетна основа,паметен држач за пенкала     повеќе»
код: LIWB80IR6APIP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode , 3 корисници во multi touch mode, INFRARED technology, паметно постоље за пенкала (3 различни бои на пенкала плус едно за бришење , све вкупно 2 вакви сета на пенкала, без потреба од батерии, метална мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      

        

Корпата е празна


 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com