Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Компјутери
 
 
 
   Платна за проекција
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Компјутери > > Платна за проекција
Вкупно 24 артикли во делот: Платна за проекција.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
Платно за проекција на постоље Ligra ORION 150cm x 150cm,формат 1:1,робусно кужиште со рачка     повеќе»
код: 012601

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 5380,_ден.
Последна промена: 12.1.2019
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција на постоље Ligra ORION 180cm x 180cm,формат 1:1,робусно кужиште со рачка     повеќе»
код: 012801

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 6990,_ден.
Последна промена: 4.8.2017
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција на постоље Ligra ORION KING 213cm x 213cm,формат 1:1,црна рамка,робусно кужиште со рачка     повеќе»
код: 013083

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 10900,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција на постоље Ligra ORION KING 244cm x 244cm,формат 1:1,црна рамка,робусно кужиште со рачка     повеќе»
код: 014083

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 13800,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra ECOROLL 150cm x 150cm со рачно спуштање,CSR систем,формат 1:1     повеќе»
код: 042643

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5050,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra ECOROLL 180cm x 180cm со рачно спуштање,CSR систем,формат 1:1     повеќе»
код: 042643

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 6980,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra ECOROLL 203cm x 203cm со рачно спуштање,формат 1:1     повеќе»
код: 043243

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 8140,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra CINEROLL 244cm x 175cm рачно спуштање ,формат 16:9,горен испуст 35cm     повеќе»
код: 143584

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 10600,_ден.
Последна промена: 3.12.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra ECOROLL 244cm x 244cm со рачно спуштање,формат 1:1     повеќе»
код: 044043

Гаранција:     Рок испорака:  40 денови од нарачка    
Цена : 11340,_ден.
Последна промена: 18.7.2018
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција на постоље Ligra ORION KING 150cm x 150cm,формат 1:1,црна рамка,робусно кужиште со рачка,MAT WHITE платно     повеќе»
код: 012683

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 6600,_ден.
Последна промена: 5.6.2015
       зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra CINEDOMUS 180cm x 180cm електрично движење,формат 1:1,AL куќиште     повеќе»
код: 452843

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 17600,_ден.
Последна промена: 2.11.2017
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra CINEDOMUS 200cm x 200cm електрично движење,формат 1:1,AL куќиште     повеќе»
код: 453243

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 20550,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
       зголеми  спореди
Платно за проекција ѕидно Ligra DOMOROLL 180cm x 180cm со рачно спуштање,алуминиум куќиште,формат 1:1     повеќе»
код: 382843

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 8780,_ден.
Последна промена: 3.6.2016
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција Ligra електрично "TENSIONED" со странично затегнување     повеќе»
код:
формати 1:1 ,видео 4:3 и HDTV 16:9. Димензии почнувајќи од 158х119cm до 308x173cm.
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.3.2014
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција Ligra COBRA за подна монтажа со вграден мотор     повеќе»
код:
Димензии од 190cm x 107cm до 480cm x 270cm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.3.2014
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција Ligra CORI со статична цврста алуминиумска црна рамка     повеќе»
код:
Се изработува во димензии од 160cm x 120cm до 700cm x 120cm , во формат 4:3 и 16:9 . Може да биде од кој било тип на платно MATT WHITE, SOFT WHITE , GRAY , REAR и TRANSOUND
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 12.3.2014
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција Ligra без констркција,врамено и со отвори за монтирање на соодветна рамка-конструкција.     повеќе»
код:
Димензии ОД 160cm x 120cm ДО 700cm x 525cm. Видови на платното SOFT WHITE,SOFT MATT WHITE, за задна проекција или прозвучно-transound платно.
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 11.3.2014
      


 зголеми  спореди
Платно за проекција Ligra плафонско електрично INCEELING TENSIONED     повеќе»
код:
Формати 4:3 и 16:9 , димензии од 145х109cm до 365x205cm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.3.2014
      

    следна     последна

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com