Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Sangean радија > > Радија
Вкупно 11 производи во делот: Радија
                                                                   стандард преглед
 
&
Sangean WR-7 FM,bluetoot,батерија за 36h ...
код:sangean-WR-7-cherry
 1 денови од нарачка

4990,_
 
&
Sangean WR-15BT FM/AM/bluetoot ...
код:WR-15sangean
 1 денови од нарачка

8990,_
 
 
   
&
Sangean DDR-31 BT ,FM-RDS, DAB+, Bluetoot, далечинско ...
код:Sangean-DDR-31BT
 1 денови од нарачка

11190,_
 
 
&
Sangean WR-2 FM/AM радио ...
код:WR-2 Sangean
 1 денови од нарачка

8770,_
 
&
Sangean U3 работно радио ...
код:Sangean U3
 1 денови од нарачка

8490,_
 
&
Sangean EPOCH 360 (DDR-36) стерео со DAB+ ...
код:Epoch360
 1 денови од нарачка

13300,_
 
 
&
Sangean WR-12BT , FM-stereo,AM 2band,bluetoot,subwofer ...
код:Sangean-WR-12BT
 1 денови од нарачка

12990,_
 
&
Sangean RCR-24 радио саат FM/AM ...
код:RCR-24
 1 денови од нарачка

4490,_
 

Корпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
СКРАТЕНО РАБОТНО
ВРЕМЕ НА ПРОДАВНИЦАТА
НА ДОМНЕТ
пон-пет 09:00-15:00h
саб-нед неработни
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk