Sangean WR-7 Zippo запалки Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 3.640ден. 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 


зголеми

Цена 13300,_ден.
Гаранција: 24 месециРок на испорака: од лагер     
шифра:

Последна промена: 1.6.2020
 Sangean EPOCH 360 (DDR-36) стерео со DAB+

Единствен код:Epoch360


WxHxD in mm : 276 x 93 x 219mm
Назад»»
 

DDR-36 е DAB+ радио со топ можности. Има голема чуствителност и 10мемории за FM/DAB каналите. Дисплејот прикажува неколку информации како и времето а служи и за подесување на два независни аларми со сите подесувања. Поседува стерео звук со дополнителен пасивен звучник подеслив преку еквилајзер. Мобилни телефони може да се поврзат преку Bluetoot или жичано преку Aux-in конекторот


 
ОПИС:

 • 20 station presets (10 DAB+, 10 FM)
 • Built-in Bluetooth wireless audio streaming
 • Information display for service data
 • Manual / Search tuning
 • Menu - selection of major functions
 • Easy to read LCD display with adjustable backlight
 • Normal, jazz, rock, classic, pop and news sound effects
 • Bass and treble controls
 • Auto scan stations
 • Clock available from DAB and FM RDS-CT
 • 2 alarm timer by radio or buzzer
 • Adjustable sleep timer
 • Snooze function
 • Stereo speakers
 • USB jack provides power (5V / 1A Max.) for charging mobile phone
 • I/O Jacks: DC In, Aux-in, Line-out, headphone and USB B type socket for software update
 • Equipped with an infrared remote controlКорпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk