Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 


зголеми

Цена 12990,_ден.
Гаранција: 24 месециРок на испорака: од лагер     
шифра:

Последна промена: 2.9.2019
 Sangean WR-12BT , FM-stereo,AM 2band,bluetoot,subwofer

Единствен код:Sangean-WR-12BT


WxHxD in mm : 295 x 126 x 203
Назад»»

WR-12BT е FM/AM радио со силен 2.1 звучен систем со моќен subwoofer. Посебни контроли на Bass и Treble. Дополнителен Aux-in конектор како и Bluetoot поврзување со мобилни уреди. Пријатен ретро дизајн базиран на вистинска дрвена кутија на уредот 

 ОПИС:
  • FM-Stereo / AM 2 bands
  • Built-in Bluetooth wireless audio streaming
  • Bands, Aux-in and Bluetooth indicators
  • Easy to dial scale display with adjustable backlight
  • Soft and precise tuning
  • Bass and treble controls
  • 2.1 channel system uses two stereo speakers and a subwoofer
  • Acoustically tuned wooden cabinet
  • I/O jacks: AC in, Aux-in, headphone and FM F type antenna terminal
 

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com