Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 


зголеми

Цена непозната,_ден.
Гаранција:Рок на испорака: со нарачка     
шифра:

Последна промена: 14.11.2014
Паметна табла  ELECTROMAGNETIC LUXI EM PLUS 89,за двајца симултани корисници,дијагонала 226cm(89inc), (16:10)

Единствен код:LIWB89EMP


ELECTROMAGNETIC technology -вклучени две активни пенкала,нема потреба од батерија,Teach Infinity софтвер вклучен
Назад»»
Брошура 

*дополнителна опрема

-дополнително пенкало за LUXI EM PLUS low frequence  (black)
-дополнително пенкало за LUXI EM PLUS high frequence (blue)
-додатни звучници 20W+20W RMS


 

Корпата е празна


 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com