Domnet - Радија
Sangean WR-7 Zippo запалки Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 3.640ден. 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Sangean радија > > Радија
Вкупно 11 артикли во делот: Радија.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
 Sangean WR-7 walnut, FM,bluetoot,батерија за 36h     повеќе»
код: WR-7wanlut
WxHxD in mm : 116 x 65 x 74
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4990,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean WR-7 FM,bluetoot,батерија за 36h     повеќе»
код: sangean-WR-7-cherry
WxHxD in mm : 116 x 65 x 74
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4990,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean WR-15BT FM/AM/bluetoot     повеќе»
код: WR-15sangean
WxHxD in mm : 104 x 204 x 152mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 8990,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean Hedonic 25 (DPR-25+) стерео радио со DAB+     повеќе»
код:
WxHxD in mm : 260 x 136 x 63mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5380,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean DDR-7 FM,DAB+,bluetoot,OLED display,батерија     повеќе»
код: Sangean-DDR-7
WxHxD in mm : 116 x 73.5 x 65
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 7280,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean DDR-31 BT ,FM-RDS, DAB+, Bluetoot, далечинско     повеќе»
код: Sangean-DDR-31BT
WxHxD in mm : 240 x 117 x 181.1
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 11190,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean WR-2 FM/AM радио     повеќе»
код: WR-2 Sangean
WxHxD in mm : 240 x 112 x 193mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 8770,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean U3 работно радио     повеќе»
код: Sangean U3
WxHxD in mm : 262 x 382 x 271mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 8490,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean EPOCH 360 (DDR-36) стерео со DAB+     повеќе»
код: Epoch360
WxHxD in mm : 276 x 93 x 219mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 13300,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean WR-12BT , FM-stereo,AM 2band,bluetoot,subwofer     повеќе»
код: Sangean-WR-12BT
WxHxD in mm : 295 x 126 x 203
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 12990,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      


 зголеми  спореди
 Sangean RCR-24 радио саат FM/AM     повеќе»
код: RCR-24
WxHxD in mm : 172 x 90 x 145mm
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4490,_ден.
Последна промена: 1.6.2020
      

        

Корпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk