Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
5.550,_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 15.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни класични
Вкупно 60 артикли во делот: Домашни класични.    Прикажана страна бр: 3  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
прва предходна        

 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19 cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.8003.19
димензии:315 x 44 x 18 mm ,опција во поклон кутија
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 12cm, црна рачка    повеќе»
код: 6.8003.12

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1150,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 15cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.8003.15B
димензии:285 x 37 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm,портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7836.L119
димензии:218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 23.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 10cm, црвена рачка     повеќе»
код: 6.7701
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 8cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.7633
димензии:187 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, црвена рачка     повеќе»
код: 6.7601
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.7603
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,назабена 8cm оштрица,врв во долен дел, црвена рачка     повеќе»
код: 6.7431
димензии:187 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7606.L119
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување, оштрица 6cm,црвена рачка    повеќе»
код: 6.7501
димензии:174 x 22 x 11 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 185,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,назабена оштрица 8cm,црна рачка     повеќе»
код: 6.7433
димензии:187 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 8cm,црна рачка,спуштен врв     повеќе»
код: 6.7403
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење, 8cm,црвена,спуштен врв     повеќе»
код: 6.7401
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm,црна рачка     повеќе»
код: 6.7833
димензии:218 x 21
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm,црвена рачка     повеќе»
код: 6.7831
димензии:218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 23.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm,жолта рачка     повеќе»
код: 6.7836.L118
димензии:218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 23.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување , 6cm ,рачка црна боја     повеќе»
код: 6.7503

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 185,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Гурмански класичен нож за стек ,12cm , црна рачка     повеќе»
код: 6.7903.12

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 370,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Гурмански класичен назабен нож за стек ,12cm , црна рачка     повеќе»
код: 6.7933.12
димензии (д x ш x в):232 x 12 x 25 mm
Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 370,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      

прва предходна        

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
Вистински алатки за секоја кујна , за полесно и попрактично готвење.Сечилата на victorinox кујнските ножеви остануваат оштри и при интензивно користење.Овие високо квалитетни прозиводи имаат Life Time гаранција на целиот материјал и фабричката изработка

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com