Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни класични
Вкупно 60 артикли во делот: Домашни класични.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за сирење и кобасици 11cm, црвена рачка    повеќе»
код: 6.7861

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 270,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Santoku Главен нож,нажлебена оштрица 17cm,црвен,во кутија    повеќе»
код: 6.8521.17G

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2290,_ден.
Последна промена: последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување 6cm црна рачка    повеќе»
код: 6.7503

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19cm, портокалова рачка,блистер пакување     повеќе»
код: 6.8006.19L9B
димензии:315 x 44 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7736.L9
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7736.L8
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7636.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 8cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7636.L118
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, розева рачка     повеќе»
код: 6.7736.L5
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, зелена рачка     повеќе»
код: 6.7736.L4
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7606.L118
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm, розева рачка     повеќе»
код: 6.7636.L115
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm,зелена рачка     повеќе»
код: 6.7636.L114
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm,црвена рачка     повеќе»
код: 6.7631
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење центрирана оштрица 10cm,жолта рачка     повеќе»
код: 6.7706.L118

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети,оштрица 20cm, fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.20
димензии 338 x 35 x 19 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1240,_ден.
Последна промена: 27.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење зеленчук и кобасица ,11cm назабена оштрица, сина рачка     повеќе»
код: 6.7832

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење центрирана оштрица од 10cm , портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7706.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење 8cm оштрица боја розе     повеќе»
код: 6.7606.L115

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 10cm боја црвена     повеќе»
код: 6.7731
димензија : 211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      

    следна     последна

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
Вистински алатки за секоја кујна , за полесно и попрактично готвење.Сечилата на victorinox кујнските ножеви остануваат оштри и при интензивно користење.Овие високо квалитетни прозиводи имаат Life Time гаранција на целиот материјал и фабричката изработка

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com