Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за месари
Вкупно 42 артикли во делот: Професионални за месари.    Прикажана страна бр: 2  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
прва предходна    следна     последна

 зголеми  спореди
  Месарски нож екстра цврсто сечило 20cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.7608.20

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1590,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож екстра цврсто сечило 15cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.7608.15

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1360,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож екстра цврсто сечило 18cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.7603.18
Димензии (д x ш x в) :316 x 43 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1490,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа Fibrox црна рачка German оштрица 18cm     повеќе»
код: 5.7703.18
Димензии (д x ш x в) :305 x 49 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1570,_ден.
Последна промена: 4.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа Fibrox црна рачка German оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.7703.15
Димензии (д x ш x в) :278 x 47 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1350,_ден.
Последна промена: 16.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа Fibrox црна рачка American оштрица 15cm    повеќе»
код: 5.7803.15
Димензии (д x ш x в) :282 x 54 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за кршење тесна заоблена оштрица Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.7203.20
Димензии (д x ш x в) :336 x 46 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Стек нож широка заоблена оштрица 25cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.7303.25
Димензии (д x ш x в) :396 x 55 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1980,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 31cm зелена Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7408.31

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2600,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm жолта Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7408.25

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2050,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 31cm зелена Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7404.31

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2600,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm сина Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7402.25

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2050,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm црвена Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7401.25

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2050,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm црна Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7403.25
Димензии (д x ш x в) : 393 x 45 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2000,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 20cm црна Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7403.20
Димензии (д x ш x в) :340 x 47 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1670,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 28cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.5208.28

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2290,_ден.
Последна промена: 13.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 23cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.5208.23

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1570,_ден.
Последна промена: 6.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 18cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.5208.18

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 36cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.5203.36

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2740,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 31cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.5203.31

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2330,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      

прва предходна    следна     последна

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com