Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за месари
Вкупно 42 артикли во делот: Професионални за месари.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Гут Трипе нож 15cm     повеќе»
код: 5.6903.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1590,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Стек нож (cimeter) fibrox заоблен 36cm    повеќе»
код: 5.7303.36

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3300,_ден.
Последна промена: последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широка оштрица 20cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.5208.20

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широка оштрица 18cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.5203.18

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Стек нож (cimeter)широка заоблена оштрица 31cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.7303.31
Димензии (д x ш x в) :453 x 61 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2870,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm зелена Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7404.25

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2160,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 16cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.5203.16

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа Fibrox црна рачка American оштрица 12cm     повеќе»
код: 5.7803.12
Димензии (д x ш x в) :257 x 51 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1230,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за живина,Fibrox,оштрица 8cm     повеќе»
код: 5.5903.08М

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 590,_ден.
Последна промена: 12.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за котлети и стек,Fibrox,оштрица 30cm    повеќе»
код: 5.5503.30

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2300,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,со сигурносна држшка,оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.5508.18L

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг.Fibrox,центриран врв,оштрица 14cm    повеќе»
код: 5.5603.14

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1060,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Торба во ролна ,ПРАЗНА, должина 56cm отворена     повеќе»
код: 9.7030.41

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 3180,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,центриран врв,оѓтрица 18cm    повеќе»
код: 5.5603.18

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1320,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,центриран врц,оштрица 20cm    повеќе»
код: 5.5603.20

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Стикинг нож,Fibrox,центриран врв,оштрица 16cm    повеќе»
код: 5.5602.16
Достапен и во други бои
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож,Fibrox,широк врв,сечило 31cm    повеќе»
код: 5.7402.31

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2780,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож ,Fibrox,тешка крута оштрица 20cm     повеќе»
код: 5.7608.20

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 1695,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа,Fibrox,тесна оштрица од 15cm     повеќе»
код: 5.8003.15

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1360,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Торба во ролна,ПРАЗНА , должина 82cm отворена     повеќе»
код: 9.7030.49

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4340,_ден.
Последна промена: 10.10.2014
      

    следна     последна

Корпата е празна

КАТАЛОГ PROFESSIONAL

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com